Szolgáltatási feltételek

1. Regisztráció

1.1 Webáruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, azaz ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal.

1.2 Ha vásárolni szeretne, nem szükséges regisztrálnia magát. Elég a fizetés előtt megadnia a számlázási és szállítási adatait.

2. Vásárlás

2.1 A megvásárolni kívánt termékeket a kosarába gyűjtheti. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, a Kosár gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban.

2.2 A megrendelés elküldése előtt választhat szállítási címet, szállítási módot, fizetési módot. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja.

2.3 A "Megrendelem" gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését, melyet automatikusan, elektronikus levél útján megerősítünk. Abban az esetben, ha rendelése feldolgozásakor mindent rendben találunk, automatikusan teljesítjük azt, mely ezt követően nem vonható vissza és nem módosítható.

2.4 Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat az info@absolu.hu e-mail címen.

3. Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

3.1 Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

3.2 A kiállított termékszámla megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek.

3.3 A végszámla kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módon történhet:
Előre utalás, készpénz. Amennyiben átutalással, vagy az OTP Bank bármelyik fiókjában készpénzben fizet, úgy kérjük átutaláskor, befizetéskor a Közlemény rovatba a megrendelés visszaigazolásakor kapott megrendelés számot feltüntetni szíveskedjék.
Az OTP banknál vezetett bankszámlánk száma: 11737007-29901917 (Jelenet Kft.)
Postai utánvétel (A Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint)


A szállítás díja egységesen 1290 Ft, mely tartalmazza a csomagolás költségét, ez alól kivételt képeznek egyes Budapest II. kerületi címek (1022, 1025, 1026 irányítószámokkal), ide 500 Ft a szállítási díj.
Utánvétes rendelés esetén +500 Ft-ot számolunk fel.
Budapest területén lehetséges a személyes átvétel, a pontos helyszínt e-mailben tudjuk egyeztetni.

10000 Ft feletti megrendelés esetén cégünk nem számít fel szállítási díjat.
A csomagolási költség benne foglaltatik a termék árában, plusz kiadást ez nem jelent Önnek.

3.4 A szállítási idő: 3-7 munkanap az előleg beérkezésétől számítva, a tengeren túlról megrendelt termékek esetén 18-21 munkanap.

4. Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

4.1 A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

4.2 A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

4.3 A vevő elállása esetén a Jelenet Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

4.4 A Jelenet Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

4.5 Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.