Demmers teák a kínálatban!

demmers bio boisahabi

A Demmers Teahouse (Demmers Teehaus) egy osztrák, kiváló minőségű szálas teákat és teázási kiegészítőket forgalmazó teaszaküzlet hálózat.

A teaszaküzletek előnye a kiváló minőségen és a máshol meg nem található óriási választékon túl a személyes, szakszerű tanácsadás lehetősége.

Demmers Teahouse üzletekben több mint 200 féle tea (zöld tea, fekete tea, gyümölcstea, rooibos tea és gyógytea) közül választhatnak a vásárlók a világ minden pontjáról.

A teakedvelők kedvence a szálas tea, a hagyományos teakultúra felső foka. Nem csak annyi a különbség, hogy ezek a teák nincsenek filterbe csomagolva. Nagyon fontos, hogy a szálas teákat a legmagasabb minőségű tealevelekből, az úgynevezett ortodox kézi eljárással készítik elő. A filteres teák 99%-a nagyipari módon, géppel összetört alacsony minőségű teát takar. A Demmers teaház kínálatában több mint 220 féle szálas teát talál. Büszkén mondhatjuk, hogy a teázás csúcsát képviseljük a legnagyobb választékkal.

Vannak, akik az elkészítése miatt nem választják a szálas teát, pedig papír-, műanyag- vagy fémszűrő, szűrős kanna vagy bögre segítségével, nagyon könnyen elkészíthető a kiváló minőségű főzet. Az az egy mozdulat, amíg egy teáskanál teafüvet a papírfilterbe merünk, megéri az élvezetért cserébe.

A Demmers Teahouse tea a minőséget fémjelzi. A Demmers Teahouse teakínálat kizárólag szálas teából áll.

Minden egyes szállítmányt szigorú vizsgálatoknak vetünk alá. Beszerzőink rendszeresen látogatják a teakerteket a világ minden pontján, hosszú távú szerződéseket kötnek a termesztőkkel.

A Demmers Teahouse tea, kiváló minőségű termékpalettájáról és teáinak páratlan aromájáról ismert. Már a tealevelek vásárlásánál is nagy gondot fordítunk a minőségre, és legyen akár bio-, vagy hagyományos termesztő, cégünk szigorú minőségi feltételeit mindenkinek be kell tartania. A Demmers Teahouse cég munkatársai rendszeresen ellátogatnak a termesztő területekre, hogy betartassák a minőségi kritériumokat, és hogy jó kapcsolatot ápoljanak a termesztőkkel. Ilyenkor mintát vesznek a különböző fajtájú tealevelekből, és egy mozgó laboratórium segítségével leellenőrzik a növény összetételét, és megvizsgálják a tisztasági fokát. A minőségellenőrzést hivatásos teakóstolók végzik, a következő pontok figyelembevételével:

A tealevelek vizsgálata
A száraz tea illata
A lefőzött tea íze
A leforrázott tealevelek ellenőrzése
Cégünk nagy hangsúlyt helyez a minőségre, ezért rendszeresen ellenőrizzük a tealeveleket a saját laboratóriumunkban. Minden teafajtát megvizsgálunk, hogy nehogy bármilyen szennyeződést tartalmazzon. Teáink vizsgálata egy kódex szerint történik, amiben gondosan le vannak fektetve a minőségbiztosítási stratégiák minden lépcsőben.

Itt vásárolhatod meg!