Club-Mate Cola 0.33 l

A CLUB MATE COLA egy mate tea kivonatból készült élénkítő hatású üdítő ital
690 Ft

"Mi a Club-Mate?
A Club Mate előállításához szolgáló nyersanyagot a Dél-Amerikában őshonos Yerba tea cserjéből nyerjük. A mate tea a dél és közép-amerikaiak egyik legfontosabb hagyományos, és legelterjedtebb itala.

A mate serkentő hatását a koffein benne való kedvező arányú és majdnem mindenki számára mindenféle mellékhatások nélkül fogyasztható előfordulásának köszönheti.
A mate tea rendkívüli népszerűségnek örvend Dél-Amerikában, az őslakosok rengeteg pozitív- és gyógyhatást tulajdonítanak ivásának, így nem csoda, hogy a matét Európában is az indiánok zöld aranyaként, illetve jelentős természeti gyógyszerként, varázsitalként, mi több, ideális testsúlycsökkentő italként tartják számon emésztést segítő, éhség és szomjúságérzetet elnyomó hatása miatt."

Összetevők: természetes koffein matéból, kóladióból, kávéból és teából, mesterséges koffein hozzáadása nélkül.
A természetes aroma titka a ceyloni fahéj, bergamot, kardamom, gyömbér, narancsvirág, vanília, koriander, hámozott lime, keserű narancs, illatosnád, szegfűszeg, rezgőnyárfa gyökér, levendula, karob, izsóp, ibolya gyökér és szerecsendió, víz, glükóz-fruktóz szirup, cukor, mate kivonat, növényi kivonatok, kóla dió, tea, kávé, természetes aroma, szulfitos-ammóniás karamell, citromsav, szénsav.

Származási hely: Németország