5x300 ml 100 % hidegen préselt juice
A csomag tartalma:
- 300 ml 100 % hidegen préselt nyers narancs juice
- 300 ml 100 % hidegen préselt nyers narancs-répa-citrom juice
- 300 ml 100 % hidegen préselt nyers narancs-ananász-mangó juice
- 300 ml 100 % hidegen préselt nyers narancs-répa-cékla-gyömbér juice
- 300 ml 100 % hidegen préselt nyers alma-uborka-spenót-citrom juice
A narancs C vitaminban gazdag, de emellett található benne A és B vitamin is.
A fitonutrienseknek, vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően a rendszeres narancsfogyasztás támogatja a szervezetünket a káros szabadgyökökkel szembeni küzdelemben.
A narancsban (illetve más citrusgyümölcsökben) gazdag étrend csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét.
A narancs folátban, káliumban és C-vitaminban gazdag, fitonutriensek tucatjait tartalmazza, így jótékonyan hat a vérnyomásra, a koleszterin- és vérzsírszintre.
Tanulmányok kimutatták, hogy a kiemelkedően magas polifenol tartalmának köszönhetően a narancs véd a vírusos fertőzésekkel szemben.
A narancs gazdag karotinoid vegyületekben, amelyek A vitaminná alakulva segítik megelőzni a makula degenerációt, ezáltal hozzájárulva a tiszta és éles látáshoz. A béta-karotin erőteljes antioxidáns, védi a bőrt a szabad gyökök támadásával szemben és megakadályozza az öregedés jeleinek kialakulását.
Az ananász bővelkedik hasznos anyagokban, elsősorban B-, C- és E-vitamin, folsav, kálium, kalcium, mangán, magnézium, valamint citrom- és almasav található benne.
A fő ereje mégis a bromelain enzimben rejlik, ami támogatja a fehérjék emésztését, valamint szerepet játszik a zsír gyors elégetésében. Ugyanakkor probiotikus hatást fejt ki, ezáltal a szervezeted védekezőrendszerét erősíti, számos immunsejt termelődését fokozza.
De ez csak a friss gyümölcsben található meg, hőkezelés hatására megsemmisül.
A mangó A-provitaminban, B1-, B2-vitaminokban gazdag. Rengeteg E-vitamint tartalmaz, sok benne a tápanyag, tele van rostokkal, antioxidánsokkal, de ugyanakkor bővelkedik C-vitaminban, K-vitaminban, rézben, káliumban, szelénben, magnéziumban, foszforban, cinkben, vasban, Omega-3 és -6 zsírsavakban, és keményítőben is. A mangóban található antioxidánsok lassítják az öregedési folyamatokat.
A sárgarépa rengeteg vitamint tartalmaz, amelyekre szüksége van szervezetünknek, többek között jelentős kalcium, vas, magnézium, kálium, foszfor, króm, A-, B-, C- és E-vitaminforrás, de magas béta-karotin tartalmáról ismert leginkább.
A cékla kiváló kálium-, kalcium-, vas-, szilícium- és magnéziumforrás, de tartalmaz rezet, cinket, mangánt, ként, jódot, kobaltot, krómot, nikkelt, B1-, B2-, B6- és C-vitamint, folsavat, niacint és biotint is. A rengeteg kálium jót tesz a testnek, főként az izomzatnak, és akkor fejti ki legjobban a vitaminban bővelkedő szerepét, ha a levét fogyasztod. A céklalé hozzájárulhat a magas vérnyomás csökkentéséhez, és segíthet megelőzni a magas vérnyomás kialakulását.
A céklalé hatóanyagai javítják az agyi vérkeringést, így az agyszövetekbe több oxigén jut. Ezzel késleltethető a demencia kialakulása, illetve lassítható, ha már kialakult.
A gyömbért elsősorban kiváló gyomorerősítő, emésztést segítő hatása miatt kedvelik, de ellenállóbbá teszi a szervezetet, és a rosszullétet is enyhíti. Kiváló hatással van a megfázásra, torokfájásra is.
Görcsoldó, hányingercsökkentő, gombaölő, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, antibakteriális és köhögéscsillapító hatásai szinte csodákat tesznek a szervezetünkkel.
A gyömbér gazdag forrása az A-, C-, E- és B-komplex vitaminoknak, ezenkívül sok magnéziumot, foszfort, káliumot, szilíciumot, nátriumot, vasat, cinket, kalciumot és béta-karotint tartalmaz.
Az alma gyümölcssav- és vitamintartalma is magas, több mint húszféle ásványi anyagot tartalmaz. Segít a székrekedés ellen, serkenti a vérkeringést, ráadásul frissítő is, csersav tartalmának köszönhetően.
A gyümölcsben nem csak kálium és C-vitamin van, hanem B-vitamin is, ami az idegek és az izmok megfelelő működéséhez elengedhetetlen. Ezen kívül van benne foszfor, kalcium, magnézium, nátrium, kálium, és A-vitamin is.
Az uborka 90 százaléka víz, miközben a szervezetet hidratált állapotban tartja, segíti a test méregtelenítő folyamatait. Az uborkában a legtöbb vitamin megtalálható, amire a szervezetnek szüksége van egy nap. Kiváló C- és B-vitamin forrás.
A spenót kitűnő forrása a következő anyagoknak: K-vitamin, A-vitamin-, mangán-, folsav, magnézium, vas, C-vitamin, B2-vitamin, kalcium-, kálium-, és B6-vitamin, élelmi rostok, réz, növényi fehérjék, foszfor, cink és E-vitamin. Ezen kívül ismert forrása az omega-3 zsírsavaknak, niacinnak, és szelénnek.
Nem hőkezelt, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, nem tartalmaz tartósítószert.
Hűtőben tárolva 4 napig fogyasztható.
Egyéb hatásai:
- energikusabban fogod érezni magad
- jótékony hatással van az emésztő rendszerre
- megszűnhetnek a bőr és hajproblémáid (száraz bőr, pattanások, töredezett haj)
- az általános egészségi állapotunkat javítja