Coco Sky kókuszos növényi (vegán) ital

Igazi különlegesség, ha szereted a kókusz ízét, akkor ez a Te italod.
890 Ft

A Coco Sky kókuszos növényi ital nem mesterséges adalékoktól kék színű, hanem a tea egy Clitoria Ternatea nevű kék virágból készül. Ezt a növényt Butterfly Pea, azaz Pillangóborsó néven is ismerik, és Délkelet-Ázsiában már évszázadok óta használják, mivel jótékony hatással van az idegrendszerre, stresszoldó és nyugtató hatású.

Álmatlanság és a krónikus fáradtság kezelésére is használják.

A Clitoria Ternatea az Ayurveda egyik legfontosabb virága. Azon négy legfontosabb növények közé tartozik, amelyek a hagyományos indiai orvoslás szerint gondoskodnak az agyunk állapotáról. Az egészségügyi előnyei miatt a kínai népi orvoslás is elismeri. A növény Ázsiában őshonos, ahol ezt a kúszó virágot széles körben használják, többek között a kertek díszítőelemeként.

A zöld teához hasonlóan a pillangóborsóvirág-tea is tele van antioxidánsokkal, és kutatások eredményei szerint a bőr öregedési folyamataival szemben is hatékonyan felveszi a harcot.
Gyulladáscsökkentő hatású.

Sokan szeretjük a kókusz ízét, ráadásul a kókusz nagyon egészséges! Ezt a csodás gyümölcsöt rendkívül értékes összetevők alkotják: rostokban és ásványi anyagokban gazdag, sok benne a kalcium, a foszfor és a magnézium, továbbá még jó néhány vitamint (E-, C- és B-vitaminokat) tartalmaz nagy mennyiségben.

Összetevők: Forrásvíz, bio rizs (17 %), Blue butterfly pea flower tea, kókuszpép, tengeri só

Nettó tömeg: 200 ml

Hűtve tárolandó, 4 napig fogyasztható.
Kiszállítás csak Budapesten!