Bavicchi Bio Zsázsa csíráztatáshoz 35g

Jellegzetes íz
750 Ft

Bavicchi Bio Zsázsa csíráztatáshoz 35g

Gyorsan csírázó mag, jellegzetes ízének köszönhetően kiváló fűszer salátákhoz, szendvicskrémekhez, levesekhez. Gyógyhatása miatt ősidők óta nagyra becsülik. Cukorbetegeknek különösen ajánlott.

Csíráztass!
A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek.

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak.

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

Felhasználási javaslat:

Áztatási idő: 2-3 perc
Öblítés: mivel nyálkásodásra hajlamos, vízzel permetezni ajánlott naponta 2-3 alkalommal
Csíráztatási idő: 5-7 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1 hétig.
Kiszerelés: 35gr