Mandula ízű bio zöld tea 100g

A mandula illat, ami a zöld tea friss illatával vegyül el, elbűvölő és felemelő.
5.990 Ft

Zöld mandula, végtelenül csábító bio tea!
A mandula sok finom csemege középpontjában áll. A legjobb azonban teljesen természetes formában.

Az organikus zöld mandulás tea tökéletes, ha kedvenc péksüteményeiddel párosítod, de önmagában is kiváló. Ha még soha nem próbáltad, akkor meg fogod szeretni ezt a kivételes keveréket! De vigyázat - ha kipróbálod az organikus zöldmandula teánkat, biztosan vissza fogsz térni még többért…

A mandulafák virágzáskor olyan szépek, hogy számos legendában központi szerepet töltenek be. Egy görög mítosz szerint a trákiai király lánya, Phyllis annyira szomorú volt, miközben várta, hogy szerelme, Thészeusz fia visszatérjen utazásairól, hogy belehalt a bánatba. De Héra istennő megsajnálta a szegény lányt, és testét mandulafává változtatta. Amikor elkeseredett szeretője végre visszatért, meglátta a mandulafát, és átkarolta. Ölelésében a fa azonnal kivirult számtalan, illatos, fehér virággal!

Összetevők:
Kínai zöld tea, természetes mandula aroma

100 g
Származás: Franciaország

Kusmi Tea:
1867-ben Szentpétervárott P.M Kousmichoff megalkotja a Kusmi Tea márkát és hamarosan a „régi Oroszország” cárjainak beszállítójává válik. A történelem viharai hatására Kousmichoff 1917-ben Franciaországba költözteti vállalkozását. Hamarosan az ottani ínyencek bizalmát is elnyeri a bonyolult ízesítésű, megbízható minőségű, kreatív ízvilágú teákkal.
A csomagolás és az ízek összeválogatása ezt a közel másfél évszázados egyediséget hangsúlyozza - modern megközelítésben.
A finoman kellemes ízű Kusmi teákat világszerte a legdivatosabb és legexkluzívabb helyeken találja meg.