VIGO bio kombucha - Acerola 330 ml

A C-vitaminban gazdag Acerola püré és a gyömbér tökéletesített kombinációja.
790 Ft

Tartalmaz enzimeket, elektrolitokat, probiotikumokat és élő baktériumokat, amelyek derűsebbé tehetik napjait. Fermentálással, kézműves módszerekkel készült.

Kombucha: Távol-keleti hagyományai vannak, a belőle készített italt mennyei teának, az örök élet italának, sőt, a halhatatlanság italának nevezték, hasonlóan a zöld teához.
A VIGO alapjául szolgáló japán kombucha gombafajta már évezredek óta bevett természetgyógyászati alapanyag.

"A VIGO nagyon frissítő, ízre szokatlan, de ami a legfontosabb: valóságos egészség-gyár! Hogyan készül? Kizárólag természetes alapanyagokból. Több hónapig kutattunk, míg a megfelelő összetételű gomba kolóniát megtaláltuk. Az italt legkiválóbb japán gombafajták, herbál teák, és forrásvíz felhasználásával alakítottuk ki.

Mindent elkövettünk, hogy a VIGO anélkül is megfeleljen a kiváló minőséget biztosító elvárásainknak, hogy az elkészítés során elveszítené frissítő tulajdonságait, illetve egészséges és ízre is rendkívüli maradjon.
Előállítása során nem használunk sem cukrot, sem édesítőszert. Csakis természetes édesítőket alkalmazunk: gyümölcs kivonatokat, és ezek közül is a legédesebbeket.
A VIGO gluténmentes, és olyan anyagokat tartalmaz, melyek kedvező környezetet biztosítanak az immunrendszert erősítő probiotikumoknak.

Nem használunk mesterséges színezékeket, tartósítószereket, vagy más kémiailag módosított szert. A VIGO-nak nem csak az íze, de egyéb tulajdonságai is fantasztikusak.
Ezen kívül mindent elkövettünk, hogy az ital külseje is vonzó legyen.

Nem fogunk marketing szövegekkel, szakzsargonnal dobálózni. Egyszerűen csak olyasmit akartunk létrehozni, ami más, mint a többi. Olyasmit, ami nem csak felfrissít (kóla) és stimulál (yerba), de ami feltölt energiával és valóban egészséges, méghozzá nem csak a felszínen, a címkén, de belül is, ha kinyitod az üveget.

A kombucha névre hallgató, ázsiai eredetű herbál tea voltaképp egy szimbiotikus gomba kolónia. Több mint kétezer éve ismerik, és a szervezetet tisztító, erősítő hatása miatt, illetve antioxidánsként több száz éve használják a természetgyógyászatban. A haj és a bőr egészségét is támogatja. Fogyasztható reggel ébresztő italnak, napközben feltöltődéshez, illetve este is tisztító hatású koktél gyanánt.

A VIGO tartalmaz:
Tejsav
Almasav
Almabor-ecet
Niacin
B6-viatmin
Biotin
B12-vitamin"

Összetevők: szűrt víz, fermentált tea (víz, bio glükóz, bio tea, kombucha kultúrák), bio almabor ecet, bio acerola kivonat (1,7%), gyömbér kivonat (0,33%), szén-dioxid.

Származási hely: Lengyelország